Reflexió sobre totes les competències digitals en el nostre audiovisual

                                                                          Logo realitzat a través de TailorBrands:




El nostre audiovisual està compost i produït bàsicament a través del programa iMovie, el qual és el que li hem tret més partit. Ja que amb el suport de la música, la lletra, les transicions i el muntatge en si, ens ajudarà a plasmar la representació que pretenem. Al mateix temps també hem disposat ajuts de recursos d'altres plataformes com el Powtoon, Canva i TailorBrands. Cada una cobrint la seva funció.


El Powtoon que ens farà de suport en la nostra realització del projecte. El Canva per crear aquestes presentacions explicatives del projecte, com l'enllaçada al final i finalment el TailorBrands que ens proporcionarà el logo del projecte que buscàvem. Sense deixar-nos la menció a l'aplicació ''Facemji'' que ens proporcionarà aquestes caretes animades amb les quals ens dirigirem al nostre públic. La idea de les animacions a la cara de la persona que parla en cada moment és la de captivar al públic infantil fer-los entrar en plena concentració del que se'ls està demanant en cada moment. Hem pensat que és una bona manera d'emfatitzar en el que es diu i cridar l'atenció dels infants.

El nom amb el qual ens farem conegudes serà: SuperCookers
   

                               



A continuació adjunto la nostre breu presentació del projecte per fer-hi una pinzellada:


Cream Handwritten English Tutor Marketing Presentation de soniabalsera02




Proposta de materials avaluatius:

Com a material avaluatiu em creat una fitxa on els nostres aprenents vaiguin apuntant tot el vocabulari aprés a partir de diferents exercicis, això farà que no sigui només imprescindible mirar el video sinó que per asegurar-nos que els nostres aprenents han entés bé els coneixaments oferirem aquesta fitxa avaluativa.













Comentaris