Reflexió personal sobre la sessió: Seguretat i civisme digital

 

                               

                                                                                             CIVISME DIGITAL


En aquesta última sessió de l'assignatura vam tractar el tema del civisme digital. A causa d'imprevistos i motius personals se'm va fer impossibe poder assistir a la sessió, per aquesta raó no podré fer una síntesi ni reflexió del que es va parlar durant la classe en si, però de la tasca que van encomanar a fer . I és pel que estic disposada fer en aquesta ocasió.

Parlarem del civisme digital, ja que va ser el tema que englobava la sessió i la tasca a realitzar d'aquesta. Teníem una missió que havíem de resoldre que era la següent. La missió es basava a descobrir en què consisteix això de mantenir els dispositius al dia i actualitzats correctament, desxifrar també quins són els riscos de vulnerabilitat de les nostres connexions a internet, i com ser prudents davant d'aquestes situacions, ja sigui a nivell d'universitat per evitar possibles circumstàncies no desitjades, com nosaltres els alumnes per resoldre aquests casos. El meu equip està compost per la Jordina Cervera i jo, Laura Cervera. Vam resoldre la tasca a través de la plataforma Moovly que ens va facilitar la realització d'aquest. No tot va ser tan fàcil però, ja que vam tenir un que altre inconvenient alhora de penjar-ho a YouTubeperò finalment vam fer capaces de fer-ho correctament.


El fet de fer-ho a destemps respecte de la resta de la classe, i sense la participació en la classe de la nostra missió per no haver pogut presentar el nostre treball davant d'aquesta, va impedir que pugéssim participar en aquest concurs del guanyador de la missió.

Personalment penso que aquesta activitat ha sigut molt interessant de desenvolupar per la seva eficàciaÉs a dir, penso que dins del possible sempre esta  poder posar en practica els conceptes estudiats, per posar a prova la teva capacitat i competència sobre el que es tracta. 

                                        

També penso que és una manera molt dinàmica d'aprendre, i més si ens donen l'oportunitat de fer-ho en equip, i interectuar i intervenir uns amb els altres que el valor serà incrementat, establir una bona comunicació entre els integrants del grup serà primordial en el resultat final. I més en el camp de la pedagogiapenso que aquestes competències són molt rellevants de posar en pràctica. Per tant, de manera sintètica la meva opinió sobre la sessió és més que positiva, molt interessant.


Per acabar a continuació adjunto l'enllaç que envia directe a la visualitació de la  presentació de la nostra tasca.

L'enllaç:   https://www.youtube.com/watch?v=AR-yxtoNRFI




Comentaris